U bent nu hier: Actueel > Nieuwe Expert: Sander Jacobs

Actualiteit en Nieuws

Nieuwe Expert: Sander Jacobs

Nieuwe Expert: Sander Jacobs

2014-06-03

 

SANDER JACOBS NIEUWE EXPERT!

Op 12 Mei is Sander Jacobs als derde expert begonnen. Met de 30 jaar ervaring die Sander heeft verwachten wij U als onze klant nog beter te kunnen ondersteunen. Het brengen van praktijkoplossingen en bewerkingsadviezen is zijn Expertise.


  

SANDER STELT ZICHT VOOR

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe Expert van Quality Tools Holland ter ondersteuning van uw (op)span- en verspanende vraagstukken. Ik ben Sander Jacobs en in 1985 gestart in de verspaning bij het toenmalige MIB/MGG.  Hier heb ik 22 jaar met plezier gewerkt en geleerd, waar ik uitgegroeid ben tot allround verspaner. Ik heb bij MIB de gelegenheid gekregen om mij te specialiseren in het verspanen en heb de SOM opleiding doorlopen die ik heb mogen afsluiten met een vakbekwaamheids- diploma. In 2007 ben ik gestart als sales engineer bij Kennametal. Hier heb ik de diversiteit en de commerciële kant van verspaning mogen toevoegen aan mijn ervaringen.

 

12 Mei ben ik begonnen als expert bij Quality Tools Holland. Wat mij zo aanspreekt is dat er met een klein flexibel team de focus en aandacht 100% gericht is op de klant en hun vraagstukken. Kwaliteit en service staan hier hoog in het vaandel en daar wil ik graag bij horen.

Ik ga met mijn 30 jaar ervaring U als onze relatie met zowel (op)spangereedschappen als verspanende gereedschappen ondersteunen in uw verspanende processen en samen met u verbeteringen creëren.

Uitziend naar een prettige samenwerking,

Sander Jacobs

 

Terug naar overzicht