U bent nu hier: Actueel > Opnieuw: High Speed Milling Seminar

Actualiteit en Nieuws

Opnieuw: High Speed Milling Seminar

Opnieuw: High Speed Milling Seminar

2014-08-11

 

Op verzoek herhaald:

Omdat op 3 juli het seminar volgeboekt was, wordt op verzoek nogmaals dit seminar herhaald.

Quotte: Dit was geen verkooppraatje maar een zinvol en leerzaam Seminar. Het heeft ons wakker gemaakt op andere bewerkingen! Wim Delfos, Multi Instruments Schiedam

 

Seminar HSM (High Speed Milling) frezen met EZCAM

 

Bij hogesnelheidsfrezen is het van groot belang de warmtehuishouding in de snijkant te beheersen. Door de snijsnelheid zodanig te verhogen dat de wrijvingstijd afneemt en de warmte in de spaan gaat zitten, en niet in de snijkant of het werkstuk, wordt de standtijd verbeterd wat dus een gunstig effect heeft op de gereedschapskosten.

Om dit proces in de praktijk te laten zien organiseren Landré en Quality Tools Holland op donderdagmiddag 25 september gezamenlijk een seminar.

Het product zal met EZCAM software worden geprogrammeerd en op een Haas vertikaal bewerkingscentrum VF-3SS worden geproduceerd.

Programma

14:00-14:30 Ontvangst met koffie
14:30-15.00 Presentatie HSM gereedschappen door Quality Tools Holland
15:00-15.30 Uitleg en demo EZCAM met HSM

Pauze

16:00-16:30 Live demonstratie op de Haas VF-3SS
16:30-17:00 Afsluitend hapje en drankje

Bezoekers aan dit seminar krijgen een exclusieve aanbieding om zeer aantrekkelijk direct aan de slag te gaan met EZCAM software. Tevens geeft Quality Tools Holland een mooie korting bij de aanschaf van een starterspakket gereedschappen.

Wij nodigen u van harte uit op het seminar "HSM (high speed milling) frezen met EZCAM” die plaats zal vinden bij Landré te Vianen.
Wilt u kosteloos deelnemen aan dit seminar, dan kunt u zich inschrijven via onderstaande link. Na ontvangst krijgt u van ons een bevestiging voor deelname aan het seminar op 25 september 2014.

Adres: Landré
Lange Dreef 10
(Industrieterrein ”De Hagen”)
NL- 4131 NH Vianen

 

Inschrijfformulier Seminar High Speed Milling

Terug naar overzicht