U bent nu hier: Actueel > Snelheid in RVS

Actualiteit en Nieuws

Snelheid in RVS

Snelheid in RVS

2014-10-06

De KSRM-frees, Een nieuwe multifunctionele lijn van wisselplaat frezen speciaal ontworpen voor titanium en roestvrij staal toepassingen. Het ontwerp maakt de volgende strategieën mogelijk uitkameren, profilering, en intreding doormiddel van ramping.

KSRM frezen leveren consistente prestaties en uitstekende metal-removal-rates op toepassingen waarbij de lage snijkrachten gewenst zijn.

Op de KSRM wisselplaten staan o.a. acht indexeerbare posities voor snelle en nauwkeurige her-positioneering. Deze inserts zijn ontworpen met een hoge positieve spaanhoek en sterkere snijkanten voor lagere snijkrachten. Deze wisselplaten worden veelal ingezet met bewerkingen op titanium.

KSRM inserts zijn beschikbaar in 12,16 en 20mm. De freesbody’s zijn er in schachtopname en in opschroef, beginnend bij diameter 25 met cilindrische schacht. Opsteekbody’s beginnen vanaf diameter 40mm.

 

Zoals bovenstaand al beschreven konden wij het productieproces bij een van onze klanten hierdoor aanzienlijk verbeteren.

Op deze toepassing hebben we een freesbody van 52mm (52A05RS90RP12) ingezet met wisselplaten van 12mm. (RPET1204MOSGEJ KC725M)

Materiaal RVS 316 met de onderstaande snijgegevens;

  • Vc: 130m/min
  • N=800
  • F 1600 mm/min
  • Fz 0.4mm => Fr2mm/omw.
  • Ap 2mm.

 

Terug naar overzicht