U bent nu hier: Actueel > Nieuwe expert: Adri Pulles

Actualiteit en Nieuws

Nieuwe expert: Adri Pulles

Nieuwe expert: Adri Pulles

2015-10-01

 

Adri Pulles technisch expert binnendienst

 

Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Daar hoort ook een stukje bij voor op de website van Quality Tools Holland.

Mijn naam is Adri Pulles, ik ben 53 jaar oud en woonachtig in Waalwijk. Na mijn technische opleiding in de verspaning ben ik vanaf 1981 werkzaam geweest bij diverse machinefabrieken in diverse functies. Van conventioneel draaier/frezer, CNC machineoperator tot werkvoorbereider.  De passie voor het vak verspanen is daarbij altijd mijn drijfveer geweest.  In 2000 heb ik een switch gemaakt en ben ik als technisch commercieel medewerker aan de slag gegaan bij een handelsonderneming in verspanende gereedschappen.   In de afgelopen 15 jaar heb ik binnen deze functie kennis gemaakt met de wereld van verspanende gereedschappen en opspantechnieken.

Op 20 Mei  ben ik met een nieuwe uitdaging begonnen als technisch expert binnendienst bij Quality Tools Holland. Als aanvulling op het bestaande team van experts om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Ik vind QTH een professionele organisatie waarbij de klant écht centraal staat. Kwaliteit en service staan hier hoog in het vaandel en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken.

Wat kunt u van mij verwachten? Met mijn ervaring wil ik graag een goed en vertrouwd aanspreekpunt voor u zijn in de binnendienst. Mijn brede kennis van verspanende gereedschappen komt daarbij goed van pas. Uw aanvragen en opdrachten zullen door mij met de uiterste zorg afgehandeld worden.

Ik kijk er naar uit om u hierbij van dienst te mogen zijn,

Adri Pulles

Terug naar overzicht