U bent nu hier: Actueel > 1e PWB voorinstelapparaat geleverd.

Actualiteit en Nieuws

1e PWB voorinstelapparaat geleverd.

1e PWB voorinstelapparaat geleverd.

2016-03-07

GFM-Master in parts krijgt als eerste PWB voorinstelapparaat geleverd.

GFM is gespecialiseerd in het produceren van gedetailleerde machineonderdelen op maat voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie. Dankzij hun uitgebreide en gevarieerde machinepark is het mogelijk om (on)bemand, flexibel en seriematig op afroep te produceren.

Om diverse redenen bestond de wens om te investeren in een voorinstelapparaat. Buiten dat menselijke fouten voorkomen worden wilde GFM-Master in Parts offline de gereedschappen kunnen instellen en meten zodat dit niet tijdens machine-uren hoeft. Bijkomend voordeel is dat de gereedschappen op rondloop en slijtage gecontroleerd kunnen worden wat de standtijd verbetert en tussentijdse gereedschap-uitval voorkomt.

Woensdag 2 maart werd de eerste machine geleverd en geïnstalleerd. Adri Pulles, expert bij Quality Tools Holland, heeft de gebruikers daarna gelijk de kortdurende scholing gegeven.

“Quality Tools Holland heeft ons vanaf het begin met de juiste adviezen voorzien en de wens om flexibeler, sneller en veiliger te kunnen produceren goed ingevuld. De levering en installatie verliepen zeer snel en de professionele korte scholing heeft ervoor gezorgd dat we direct de voordelen kunnen benutten.” Aldus Jeroen Verdonschot, directeur en eigenaar van GFM-Master in Parts.

Terug naar overzicht