U bent nu hier: Actueel > VKV kunststoffen investeert

Actualiteit en Nieuws

VKV kunststoffen investeert

VKV kunststoffen investeert

2017-10-17

VKV kunststoffen investeert in een PWB voorinstelapparaat.

Meedenkend en flexibel, dit zijn de twee kernbegrippen bij VKV kunststoffen in Deurne. Met deze uitgangspunten staan ze voor u klaar, van prototypes tot gehele productseries. Zij zijn graag betrokken bij het gehele proces, zodat ze mee kunnen denken en tot de beste oplossing kunnen komen voor uw eindproduct.

Om te blijven innoveren en de kwaliteit nog verder te verbeteren, bestond de wens om te investeren in een voorinstelapparaat. Na een marktonderzoek heeft VKV Kunststoffen voor een PWB Quadra gekozen. Met name de Zwitserse kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van de EyeRay software waren voor Jos Vlemmix belangrijke voordelen.

Jos Vlemmix: “De PWB Quadra biedt ons door iedereen zeer eenvoudig te bedienen software met alle meetfuncties die ik maar kan bedenken. Na de keuze was ik zeer te spreken over de deskundigheid van Adri Pulles, de Xperts die de machine in korte tijd geïnstalleerd heeft en direct de passende training heeft verzorgd zodat we gelijk met het voorinstelapparaat konden werken.”

Wij feliciteren VKV Kunststoffen met deze keuze. In de toekomst zal het voorinstelapparaat aan de machines worden aangesloten middels postprocessoren waardoor de gemeten waarden direct in de machinebesturing worden ingelezen.

Terug naar overzicht