U bent nu hier: Actueel > Bomacon richting "smart factory"

Actualiteit en Nieuws

Bomacon richting "smart factory"

Bomacon richting "smart factory"

2017-10-17

Bomacon maakt stappen richting "smart factory" met PWB voorinstelapparaat.

Bomacon B.V. is toeleverancier van grootverspaning gevestigd in Zuidoost-Nederland. Middelgrote tot zeer grote producten worden bewerkt met CNC frees- en draaimachines.

Onlangs installeerde Q.T.H. bij Bomacon de PWB Quadra met een Z-as van 600mm.

Pieter Boots: “Flexibiliteit wordt steeds belangrijker in de metaalbewerking. Wij merken dat opdrachtgevers om kortere levertijden, kleinere ordergroottes en een hogere bestelfrequentie vragen.

Om een hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen met kortere voorbereidingstijden, hebben wij geïnvesteerd in een PWB voorinstelapparaat welke communiceert met onze CNC besturingen en op database niveau met gereedschapbeheer-software.” Hiermee wordt snelheid gegarandeerd,  worden fouten voorkomen en zijn de eerste stappen naar onze smart-factory gezet.”

EyeRay software van PWB biedt de meest gebruiksvriendelijke software. Daarnaast is de software zéér open gebouwd waardoor eenvoudig met andere software programma’s gecommuniceerd kan worden zoals CAD/CAM programma’s, gereedschapbeheer software etc. etc. De software engineers van PWB leveren gratis software onderhoud online vanuit Zwitserland.

Terug naar overzicht