U bent nu hier: Actueel > Wohlhaupter

Actualiteit en Nieuws

Wohlhaupter

Wohlhaupter

2018-02-07

Quality Tools Holland heeft per 1 februari het portfolio uitgebreid met het programma van Wohlhaupter, dat vooral bekend is vanwege zijn kottergereedschappen.

Sinds september 2016 participeert Amec (Allied Machine & Engineering Co) in Wohlhaupter. Onlangs is besloten dat de Wohlhaupter producten op de Nederlandse markt voortaan door Amec worden geleverd. Vanuit de Amec dealerorganisatie zijn twee key-dealers geselecteerd en getraind om naast het Amec programma ook de Wohlhaupter producten in de markt te zetten. Deze keuze maakt het mogelijk om alle verspanende bewerkingen van het compleet te bewerken product uit één hand te realiseren.

“De jarenlange ervaring en specifieke kennis van de technische buitendienst mensen op het gebied van boren en kotteren draagt zorg voor het juiste advies”, zegt EU Regional Sales Manager Giovanni Moonen. Hij ziet deze nieuwe samenwerking en strategie dan ook als positief. “Met deze nieuwe frisse wind in Nederland zal het product Wohlhaupter met nog meer enthousiasme in de markt gepromoot worden.

De Technische Training van de sales engineers betreffende de Wohlhaupter producten heeft inmiddels plaats gevonden op het trainingscentrum van Wohlhaupter in Frickenhausen.

Quality Tools Holland zal op de TechniShow met de nieuwste kottergereedschappen aanwezig zijn. Ook wordt met een Wohlhaupter kottergereedschap live gedemonstreerd op een bewerkingscentrum.

Terug naar overzicht