U bent nu hier: Actueel > Vargus SuperSale

Actualiteit en Nieuws

Vargus SuperSale

Vargus SuperSale

2018-05-07

 

VARGUS is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige snij-, groef- en ontbraamgereedschap voor de metaal- en kunststofindustrie.

Opgericht in 1960 in Nahariya, Israël, en is onderdeel van de NEUMO Ehrenberg Group, een van Europa’s grootste fabrikanten van snijgereedschappen voor de metaal en kunststofindustrie.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben VARGUS-ingenieurs baanbrekende gereedschap oplossingen ontwikkeld, zoals de eerste driehoekige draadsnijwisselplaat, het eerste indexeerbare draadfreesplatform en het originele hand ontbraam systeem.

Deze traditie van innovatie gaat verder met de toonaangevende oplossingen van de drie belangrijkste productlijnen van het bedrijf:

  1. VARDEX geavanceerde draadsnijoplossingen.
  2. GROOVEX innovatieve groef- en draaioplossingen.
  3. SHAVIV toonaangevende ontbraam oplossingen voor handarbeid.

Vargus Ltd. loopt al meer dan 50 jaar voorop in de gereedschapsindustrie met zijn internationaal erkende producten. Tegenwoordig beschikt VARDEX over het marktleidende draadsnijprogramma en een reeks microbewerkingsgereedschappen.

Onlangs lanceerde Vargus ook GROOVEX, een innovatieve lijn gereedschappen voor het draaien van groeven, groeffrezen en microbewerkingen voor industrieel gebruik. De SHAVIV lijn van hand-ontbraamgereedschap rondt het aanbod van het bedrijf af met professionele oplossingen voor het afwerken van metalen en kunststof componenten.

Producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de geavanceerde ISO 9001: 2000-gecertificeerde faciliteiten van het bedrijf en wereldwijd op de markt gebracht en ondersteund door meer dan 100 vertegenwoordigers en partners.

In samenwerking met Vargus, organiseert Quality Tools Holland dan ook een supersale event op 29, 30 en 31 Mei. Op deze dagen kunnen klanten gereedschappen bestellen tegen uiterst aantrekkelijke kortingen! De uitlevering zal plaatsvinden vanaf Dinsdag 5 Juni.  

 

Terug naar overzicht