Slijpen via Quality Tools Holland

QUALITY TOOLS HOLLAND BIEDT U DE BESTE SLIJPSERVICE

 

Slijpbeleid

Per gereedschap spreken wij met u een vast slijpbeleid af. Zo weet u altijd welke afmetingen uw gereedschap heeft na het slijpen. De slijpingen worden vastgelegd in een slijpprotocol en op zowel het gereedschap als op de verpakking aangeduid met HS1 en HS2.

Wij regelen het voor u!

 

Herkenbare verpakking

U wilt duidelijk kunnen herkennen welke gereedschappen nieuw zijn en welke gereedschappen geslepen zijn. Op de verpakking plaatsen wij voor u een duidelijk etiket inclusief de HS1 of HS2 slijpcode zodat iedereen weet wat de afmeting van het geslepen gereedschap is. Wilt u het toch anders, laat het ons weten.

Wij regelen het voor u!

 

Originele geometrieën

U ontvangt uw gereedschappen terug met de originele geometrieën zoals u deze bij aankoop ontvangen heeft. Spaanhoeken, vrijloophoeken, snijvlakken, alles blijft gelijk. Waar geslepen wordt, bepaalt u ook zelf.

Wenst u dat uw gereedschappen bij de fabrikant geslepen worden, dan doen we dat.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat gereedschap van van Hoorn Carbide, bij van Hoorn Carbide geslepen wordt, Kennametal KSEM boorpunten, KenTip boorpunten, Harvi frezen, bij Kennametal enzovoorts. Deze te slijpen gereedschappen stopt u in dezelfde slijpbox als de andere gereedschappen. Wij sorteren deze en regelen verder dat de gereedschappen naar van Hoorn Carbide en/of Kennametal doorgezonden worden.

Wij regelen het voor u!

 

    HARVITM      KSEMTM       KENTIPTM FS       

 

Originele coatingen

Wenst u dat uw gereedschappen opnieuw gecoat worden, wij regelen dat voor U! Standaard wordt de originele coating opnieuw aangebracht. Wenst u een andere coating die beter functioneert voor uw toepassingen, laat het ons weten, wij regelen dat voor U! Onze Xperts helpen u indien gewenst bij de juiste keuze.

Wij regelen het voor u!

                

 

1 adres, 1 factuur, 1 aanspreekpunt  

Met de slijpservice van Quality Tools Holland heeft u een vast aanspreekpunt. Zowel voor de nieuwe gereedschappen als het slijpen en hercoaten als het inzetten van de gereedschappen. Onze Xperts waar u contact mee heeft, bepalen samen met u het slijpbeleid, de beste keuze voor hercoaten, de beste keuze waar te slijpen, bij ons of bij de fabrikant zelf. Daarnaast heeft u 1 factuur,1 betaling, alles veel makkelijker en sneller.

Wij regelen het voor u!

 

Vaste prijzen

Het gemak van het slijpprotocol (HS1 en HS2) is dat u vaste prijzen worden geboden. Voor u geen verrassingen achteraf. Duidelijkheid voorop. Wenst u al bij de keuze van nieuwe gereedschappen de slijpprijzen te weten, wij geven het u op.

Wij regelen het voor u!

 

Eenvoudige administratie

Hoe u uw adminstratie georganiseerd heeft, daarop passen wij ons aan. Heeft u eigen artikelnummers voor het slijpen, u vindt ze terug op de leverbon, orderbevestiging en factuur. Wenst u vooraf een prijsopgave, wenst u een orderbevestiging, wenst u nog iets anders, laat het ons weten.

Wij regelen het voor u!

 

Eenvoudige logistiek

Wij maken het u nog gemakkelijker dan u al gewend bent. Laat u uw slijpwerk via ons uitvoeren, dan krijgt u gratis een slijpbox van ons ter beschikking. Zodra u gereedschappen wenst te laten slijpen, geeft u ons een bericht via slijpen@qualitytoolsholland.nl

Wij regelen dat UPS de slijpbox bij u afhaalt. Na het slijpen en hercoaten ontvangt u de slijpbox terug met alle gereedschappen. Bijgevoegd is een duidelijke overzicht met hierop de leveringen.

Heel eenvoudig en heel belangrijk:

Wij regelen het voor u!

 

Specials

Heeft u speciale gereedschappen nodig, wij kunnen dat voor u regelen. 24 Uurs spoed service voor specials. Voor 12:00 besteld de andere dag in huis! Onze Xperts adviseren u over de juiste uitvoering en bepalen samen met u de uiteindelijke uitvoering. Na uw goedkeuring wordt het gereedschap voor u geproduceerd. Indien gewenst kan onze Xpert het gereedschap samen met u inzetten om het beste rendement van uw proces te bereiken. Alles uit 1 hand, alles duidelijk.

Wij regelen het voor u!