U bent nu hier: Netto prijzen

Netto prijzen

Scherpe prijzen

Nieuw prijsbeleid

Als eerste in onze markt, gaat Quality Tools Holland werken met verlaagde scherpe netto prijzen!

Het is een gewoonte geworden in de wereld van gereedschappen. Kortingen van 30% tot soms meer dan 50%. Je kunt je afvragen wat een bruto prijslijst voorstelt. Elke fabrikant hanteert zijn eigen berekening van verkoopprijzen met verschillende kortingen en het liefst verschillende kortingen voor verschillende productgroepen. U als klant wordt verwacht met behulp van kortingsoverzichten deze te kunnen beoordelen en controleren.

Quality Tools Holland wil het u gemakkelijk maken door haar prijzen te verlagen naar scherpe netto prijzen. De bestaande kortingen zijn van de prijzen in mindering gebracht en dat zijn onze nieuwe netto prijzen die voortaan aan u worden aangeboden. Helder, open, neutraal, eerlijk en scherp.

Dezelfde service, dezelfde kwaliteit en dezelfde producten voor scherpe netto prijzen.

Toch gaat u nog korting genieten op de scherpe netto prijzen. Dit heeft alles te maken met de afname en behoefte die u heeft. Ook de kortingen zijn helder, open, eerlijk en scherp. Op de netto prijzen ontvangt u voortaan korting volgens onderstaande tabel:

Afname vanaf € 5.000,= per jaar

-3%

Afname vanaf € 10.000,= per jaar

-5%

Afname vanaf € 25.000,= per jaar

-8%

Afname vanaf € 50.000,= per jaar

-10%

Afname excl. B.T.W.

Deze korting ontvangt u op alle producten. Van boren tot gereedschaphouders, van spanklemmen tot klauwplaten. Helder, open, eerlijk en scherp!

Alle producten die via onze nieuwe webshop worden aangeboden hebben reeds deze nieuwe netto prijzen. De overige producten worden in de loop van dit jaar, leverancier voor leverancier, productgroep voor productgroep, aangepast.