Modulair boren met volhardmetaal prestaties - KenTIP™ FS van Kennametal

Het nieuwe modulaire boorsysteem KenTIP™ FS is geschikt voor meer toepassingen en leveren betere prestaties dan welk ander modulair systeem ook. Dit zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen en procesvereenvoudigingen op uw werkvloer.

Hardmetaal waar het belangrijk is. KenTIP™ FS wisselplaten bedekken het volledige voorste deel van de boor. De koppeling is volledig beschermd tegen spaanafvoer en contact met het werkstuk.

Nieuw hierin zijn de volgende boorpunten:

FEG-wisselplaten

FEG-wisselplaten met een puntgeometrie van 180 ° voor gaten die een vlakke bodem vereisen. Hoekafschuining om braamvorming te verminderen. Vier geleidingen voor rechtheid van de gaten en stabiliteit bij uittreden onder een hoek.
Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS FEG

SPF-wisselplaten voor composiet materialen

Dubbele hoek geometrie met 128° en 90° punthoek om delaminatie te voorkomen. Met inwendige koelkanalen. Diamantcoating voor de beste standtijd.
Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS SPF

DAL-wisselplaten voor composiet materialen/stapel boringen

Voor CFRP-stapel boringen, non-ferro materialen en titanium toepassingen. Dubbele hoek geometrie met 128° en 155° punthoek om bramen te minimaliseren. Met inwendige koelkanalen. Diamantcoating voor de beste standtijd op CFRP-stapels. Ongecoat voor kostenefficiënte bewerking van aluminium toepassingen.
Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS DAL

HPG-wisselplaten

HPG-puntgeometrie voor staal. Goede positioneer- en centreercapaciteiten voor boren zonder voorcentrering. KCP15A™ is een AlTiN PVD monolaagcoating. Verbeterde thermische stabiliteit. HPL-wisselplaten. HPL-punt geometrie voor roestvast staal. Vormt 2 spanen per snijkant voor een ononderbroken en vlotte spaanafvoer. KCMS15™ is een AlTiN PVD monolaagcoating.
Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS HPG

HPL-wisselplaten

HPL-punt geometrie voor roestvast staal. Vormt 2 spanen per snijkant voor een ononderbroken en vlotte spaanafvoer. KCMS15™ is een AlTiN PVD monolaagcoating.
 Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS HPL

HPC-wisselplaten

HPC-punt geometrie voor gietijzer soorten. 4-boorgeleidingen zorgen voor rechtheid van de gaten. Grote hoekradius voorkomt afbrokkelen en vermindert bramen bij het doorboren van gaten. KC7410™ is een AlCr PVD meerlaagse coating.
Quality Tools Holland Kennametal KenTIP FS HPC